IT szolgáltatások egy helyen


Válasszon olyan megoldást ahol a weboldal dolgozik Ön helyett!BEST WEB HOSTING WITH BEST SUPPORT

Fast, secure, reliable hosting that grows with your business.KERESSE MEG SZÁMÁRA SZÜKSÉGES SZOLGÁLTATÁST


Rendszergazda

Fontos. Minden nagyobb kisebb hálózat karbantartása és felügyelete a legfontosabb.


Adatvisszaállítás

Ne essen pánikba! Adatmentés, adathelyreállítás winchesterről, pendrive-ról. Keressen fel minket MOST!


Hálózatépítés

Az informatikai berendezések hatékony üzemeltetésének feltétele a hálózati összeköttetés.


IT- Audit

Szolgáltatásunk segítségével Ön bizonyosságot szerezhet a cég informatikai (IT) rendszerének hatékony működéséről.


Szervertelepítés

Ha Önnek hatékonyan kialakított szerverekre van szüksége, keressen fel bennünket!


IT-Biztonság

Vállalati web védelemre ideális megoldás, kérjen ajánlatot Ön is, hogy adatait biztonságban tudhassa!Szolgáltatásokról bővebben


Az informatikai rendszer színvonalát vállalkozása igénye szerint fejlesztjük, az elért eredményeket pedig folyamatos karbantartással meg is őrizzük. Biztonságos és megbízható informatikai megoldásokat biztosítunk vállalkozása számára!

A folyamatos rendszerfelügyelet, és adatmentéseknek köszönhetően az Ön vállalkozása mindíg naprakész, így vállalkozása informatikai rendszere 100%-osan az Ön és munkatársai igényeit szolgálja.

Az esetlegesen felmerülő szoftveres, vagy hardveres problémákat munkatársaink azonnal orvosolják. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe vesszük, ennek következtében személyre szabottan tervezzük meg informatikai rendszerét, így segítve vállalkozásának hatékony működését.

A jól kiépített számítógépes hálózat biztos alapot nyújt cége informatikai rendszere számára. A hálózati eszközök – nyomtatók, faxok, számítógépek- stabil működése megkönnyíti vállalkozásának zökkenőmentes menetét. A minőségi kábelek révén teljesen ki tudja használni a szélessávú adatátvitelben rejlő lehetőségeket. Cégünk a vezetékes, valamint a vezeték nélküli hálózatok építésében egyaránt tapasztalattal rendelkezik. Vállaljuk már meglevő, de lassan működő, akadozó hálózatok bemérését valamint hibafelderítését is.

Nesciunt tofu stumptown aliqua, retro synth master cleanse. Raw denim you probably haven’t heard of them jean shorts Austin. Nesciunt tofu stumptown aliqua, retro synth master cleanse. Mustache cliche tempor, williamsburg carles vegan helvetica. Reprehenderit butcher retro keffiyeh dreamcatcher synth. Cosby sweater eu banh mi, qui irure terry richardson ex squid. Aliquip placeat salvia cillum iphone. Seitan aliquip quis cardigan american apparel, butcher voluptate nisi banh mi before they sold out farm-to-table VHS viral locavore cosby sweater.

Megbontás nélküli adatmentésre akkor kerülhet sor, ha az adatokat tartalmazó adathordozó (merevlemez, SSD meghajtó, memóriakártya, USB kulcs, stb.) fizikailag működőképes, de az adathordozó teljes tartalma, vagy bizonyos könyvtárak, fájlok valamilyen oknál fogva nem látszanak rajta (eltűntek, letörölték, felülírták, felültelepítették, összeomlott a rendszer, formázták, stb.).Kedvezményes ár adathordozónként (kivételt képeznek a RAID kötetek):
Az adatmentés ára az adathordozó méretétől függ, a lementett adatok mennyiségétől független!

Az információs társadalom beköszöntése a piac minden szereplője elé új kihívásokat állít. Ma már elkerülhetetlen, hogy minden – a piacon stabilan jelen lenni kívánó – cég rendelkezzék korszerű informatikai rendszerrel. Annak megítélése azonban, hogy a kialakított rendszer valóban korszerű-e és az elért eredmények megfelelnek-e az információs társadalom kihívásainak már nem egyszerű feladat. Ugyanakkor az információs rendszer már a cégvezetési eszközrendszer tagja, amely a cég sikerének meghatározó eszköze.Az informatikai rendszerek bonyolultsága olyan szintű, amely igen komoly felszereltséget és hozzáértést igényel, ezért az auditálás jellegzetesen a cégtől független szakemberek feladatává válik. A különleges ismeretek és eszközök megszerzése gazdaságosan nem oldható meg egy kis és közepes vállalkozás belső forrásaival, ugyanakkor a felmérés alapján végrehajtott stratégia kialakítás jelentős eredményeket hozhat.Az IT felméréssel (IT audit) szemben több követelményt kell támasztani- függően attól, hogy mi a felmérés valódi célja, de minden esetben elvárható, hogy a cégvezetés által értékelhető, stratégiai alapadatul szolgáló riportok keletkezzenek. Az IT rendszerek auditálása tehát nem számítástechnikai feladat. Mindezek az érvek, a szakosodott IT auditor cég felkérése mellett szólnak.

bizalmasság: az adat tulajdonsága, amely arra vonatkozik, hogy az adatot csak az arra jogosultak és csak a jogosultságuk szerint ismerhetik meg, használhatják fel, illetve rendelkezhetnek a felhasználásáról;
sértetlenség: az adat tulajdonsága, amely arra vonatkozik, hogy az adat tartalma és tulajdonságai az elvárttal megegyeznek, ideértve a bizonyosságot abban, hogy az elvárt forrásból származik (hitelesség) és a származás megtörténtének bizonyosságát (letagadhatatlanság) is, illetve a rendszerelem tulajdonsága, amely arra vonatkozik, hogy a rendszerelem rendeltetésének megfelelően használható;
rendelkezésre állás: az adat, illetve az informatikai rendszer elemeinek tulajdonsága, amely arra vonatkozik, hogy az arra jogosultak által a szükséges időben és időtartamra használható;
zárt védelem: olyan védelem, amely az összes releváns fenyegetést figyelembe veszi;
teljes körű: a védelmi intézkedések a rendszer összes elemére kiterjednek;
folytonosság: a védelem az időben változó körülmények és viszonyok ellenére is folyamatosan megvalósul;
kockázatokkal arányosság: egy kellően nagy intervallumban a védelem költségei arányosak a potenciális kárértékkel;